دوره 7، شماره 4 - ( 1396 )                   جلد 7 شماره 4 صفحات 72-61 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

SAFAVI S. Iranian Public culture, an opportunity to promote quality of urban design projects’ implementation. Naqshejahan 2018; 7 (4) :61-72
URL: http://bsnt.modares.ac.ir/article-2-6943-fa.html
صفوی سیدعلی. فرهنگ عمومی ایران ، فرصتی برای ارتقا quality کیفیت اجرای پروژه های طراحی شهری. نقش جهان - مطالعات نظری و فناوری های نوین معماری و شهرسازی. 1396; 7 (4) :61-72

URL: http://bsnt.modares.ac.ir/article-2-6943-fa.html


دانشگاه تربیت مدرس، تهران، ایران
چکیده:   (11061 مشاهده)
فرهنگ ایرانی می تواند به عنوان فرصتی برای ارتقا quality کیفیت اجرای پروژه های طراحی شهری منصوب شود. خلاصه فرهنگی هر جامعه را می توان در ساختار اقتصادی ، اجتماعی آن جستجو کرد. اصول نظری و عملی دین مبین اسلام در شرایط متناسب با فرهنگ می تواند منجر به برخی سیاست های اجرایی در صحنه های مهم مختلف از جمله اقتصادی ، سیاسی و اجتماعی شود. این موارد می تواند از جنبه های مختلف توسعه هر کشور را ارتقا دهد. پروژه های طراحی شهری برای اجرای مناسب به سیستم مدیریتی کارآمد ، هوشمند و دقیق نیاز دارند. روند پیچیده یک پروژه طراحی شهری فقط در این شرایط تحقق می یابد و تحویل می شود.
"طراحی شهری یک مسئله سیاسی است و نه فنی. جنبه های فنی بسیار ساده است. تصمیمات دشوار مربوط به این است که چه کسی می خواهد از مدل های تصویب شده بهره ببرد. " انریکه پنالوسا می گوید. در ایران سیستم مدیریت شهری به عنوان تنها سیستم مجاز برای تعریف و تصویب پروژه های طراحی شهری ، نقش اصلی را در اجرای این پروژه ها دارد. شهرداری ها به عنوان مهمترین مثل خارجی سیستم مدیریت شهری باید پروژه ها را بر اساس دامنه واقعی شهر تعریف کنند ، به عنوان مثال با در نظر گرفتن شرایط محیطی ، زیرساختی ، اجتماعی و اقتصادی و ظرفیت های یک شهر. بنابراین می توانید یک پروژه را به عنوان یک برنامه عملی پیش بینی کنید.
با بررسی دقیق چالشهای اصلی اجرای طرحهای طراحی شهری و امکان سنجی آنها در ایران ، می توان به مواردی اشاره کرد از جمله: نقاط ضعف کیفیت اجرای ، طولانی بودن روند اجرای یا حتی عدم اتمام یا کنار گذاشتن پروژه ، و در بسیاری موارد ارائه چندین طرح موازی برای برخی از موضوعات مشخص پروژه طراحی شهری. این شرایط منجر به مصرف وقت و هزینه بسیار زیاد و منابع دیگر در رگ می شود. بنابراین موضوع امکان سنجی طرح ها در طراحی شهری ، به عنوان بخشی اصلی از فرآیند طراحی شهری ، نه تنها قابل اغماض بلکه حیاتی نیز تلقی می شود.
متن کامل [PDF 477 kb]   (5594 دریافت)    
نوع مقاله: مقاله ی تحلیلی | موضوع مقاله: معماری کارا
دریافت: 1396/7/30 | پذیرش: 1396/10/10 | انتشار: 1396/12/1

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.